Macam - Macam

alhamdulillah dah kenyang makan sate ngan ayam percik...yum2...lepas ni nak kemas barang plak...petang tadi baru hantar kunci bilik...dapat pulak kunci bilik blok habibah(blok sebelah) tempat penginapan sepanjang kursus WEB.NET...ingatkan dapat blok juwairiah juga senang nak angkut barang :( En Suhailan hantar mesej kata kursus tu bermula 11 Mei - 4 Jun...ain cakap kursus tu 100% pasal programming...huh kena siap sedia mental ni...





kelmarin kuar g maydin ngan giant...pakat dengan akak-akak dakwah kuar skali sebab nak cukupkan orang naik van...tapi ada 11 orang je...tunggu sampai sejam baru van nak gerak...tu pun kena bayar lebih...huhuhu...xpe la demi nak g jalan-jalan...cemuih dah duk dalam bilik...tapi syu ngan angah je turun kt maydin mall, yang lain g bandar...x pe ar...kitorang memulakan proses shopping...g ar giant dulu cari blouse...tapi xde yang menarik la...hmmm..alih-alih nampak plak t-shirt...nak beli x nak, nak beli x nak...last2 beli gak...berkenan gak sebab baju tu belang-belang warna ungu...setakat ni x de lagi t-shirt warna ungu berbelang plak tu...so, kitorang beli, syu warna ungu, angah warna pink...dengan gembiranya plan nak pakai masa balik kedah nanti...Yang sedihnya tadi cek balik barang yang beli kelmarin...ada something missing!!! mana p t-shirt tu...dah habis selongkar dah x dak..uwaaaahhh...baju aku...hancur plan aku....sob3...xde rezeki nak pakai baju tu...huhuhu

lepas beli barang semalam teringin la plak nak makan laksa...ada 1 gerai dekat Mayang Sari jual laksa kuah putih dengan laksa kuah merah...laksa kuah putih dah pernah makan kat umah Madam Connie emmm x kena dengan taste la...laksa kuah merah ni macam kuah laksa kedah je..syu ngan angah try ar...penuh mangkuk dia letak...sekali makan gulp..tersedak angah pedasnya!!! ni bukan kuah ikan ni...kuah kari ni...ya allah...terus g cari air...sampai merah2 muka angah...pun sama x kena dengan taste juga...lepas ni memang x kan makan dah laksa dekat terengganu!! bukan x sedap cuma lain-lain orang lain citarasa...tapi huh memang x ble nak masuk ar...nama makanan jer sama tapi rasa totally lain...

lepas makan ingatkan nak g cari jubah ngan blouse dekat maydin plak...tapi angah cakap dia x larat la plak...pening...huh kata nak jalan...kitorang g surau sambil2 rest jap...angah sempat lagi tidur jap...syu kalu dah stop lama mcm ni malas dah nak jalan...terus ajak dia balik...dah malas nak g cari baju...nak tunggu akak-akak tu kul 6 baru diorang nak balik...huh x nak ar tunggu sampai lewat sangat...1 hal plak nak tunggu van kat maydin mall ni...mujur jumpa 2 orang budak kusza nak balik...jadi 4 orang...lebih kurang 1jam nampak van kuning...mujur ada...tapi 4 orang jer...alamat ni kena bayar lebih lagi ar...nak wat cam mana terpaksa la juga bayar...janji ble balik...emm bayangkan sejam tunggu van nak kuar...sejam tunggu nak balik...sia-sia 2 jam...huh...menyesal x amik lesen kereta...huhuhu...x pe ar janji dapat kuar gak ari 2...

2 comments:

  1. boleh je...amik ar..tapi gambar je la..hehehe

    ReplyDelete