Eynda Nak Bagi Hadiah!!

salam~~

syu nak join lagi giveaway ni....

kali ni Eynda's Diary Nak Bagi Hadiah!!



nak join contest ni, syu kena bagi komen positif ke komen negatif ke mengenai blog Eynda's Diary....masa syu mula-mula jumpa blog ni, tengok nama blog pun dah menarik Eynda's Diary...so memang dah agak la mesti tentang kehidupan seharian kan...syu memang suka baca blog yang tentang family ni.maknanya blogger yang dah berkahwin la....sebab mesti akan ada cerita kerenah anak-anak mereka....sama macam kat blog Eynda ni...anak-anak Endya, Adam dan Hannah....macam-macam kerenah..nama pun budak-budak...tapi hannah memang comel sangat :)

kat blog ni juga ada banyak cerita....tentang keadaan dalam rumah, luar rumah, cuti-cuti malaysia...cerita yang best-best kat tv...semua ada...bak kata Astro "macam-macam ada"...banyak entri yang tuan punya blog tulis...susunan blog kemas...simple....warna pink dan putih kat bahagian post...memang santai...

Eynda Nak Bagi Hadiah ni dekat bloggers.....


JOM join....tarikh tutup 31 May 2010...

Klik SINI ye ;)


1 comment:

  1. Salam...thanks sebab sudi join...semoga berjaya ;-)

    ReplyDelete