(TUTORIAL) Bagaimana Kite Leh Dpt Trafik Lebih 1 000 000 Visitor di Blog ni...

Jom cuba...insyallah 1 000 000 visitor datang nya...... Jom kita ramai-ramai blogger-blogger cuba trick kat bawah, benda ni syu dapat dari idashamsury

Thanks kepada anda dengan tips ini.

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



13. BeMie's WoRLd

14.
idashamsury

15. syuzana (blog syu ni)

PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi mcm nie....



12. BeMie's WoRLd

13
.
idashamsury (blog aku la)

14. syuzana (blog syu ni)

15. BLOG ANDA

Nmpk x? Mcm ne care ye..mule² x fhm gak..lelame..agak syok..mcm main ''enjet² semut sape sakit naik atas''..(lebih kurang la)..

Klu korg wat nnt korg dok bwh blog aku..pastu yg no 1 korg delete..makin lame makin keatas..

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafic yang banyak...

7 comments:

  1. cem hebat je tutorial nie...hehehe..
    blh try nie...

    ReplyDelete
  2. try la....tak rugi mencuba :)

    ReplyDelete
  3. insyallah...kalu semua blogger bekerjasama melawat blog blogger lain....tak mustahil kan :)

    ReplyDelete
  4. macam mlm pulak........kreatif betul

    ReplyDelete
  5. suzzsuzie : kreatif para blogger kita ni...tu yang macam-macam cara nak up traffic :)

    ReplyDelete