Germany kalah 1-0

salam~~


adakah ramalan sotong tu tepat???? jawapannya ya!!!! germany kalah 1-0 pada spain!!! aaarrrgghhh tak suka :( germany kalah T_T ...mungkin takde rezeki germany tahun ni...di awal perlawanan memang boring....tapi ada juga aksi yang mendebarkan apabila bola ditendang tapi nyaris-nyaris masuk....adeh...

spain berjaya menjaringkan gol pada separuh masa kedua pada minit ke 73....ni last syu tengok bola piala dunia....final memang tak tengok dah la....germany da kalah....huhuhu...nak tido dah...bawa perasaan sedih sekali masuk tido....


5 comments:

  1. ramalan tu kebetulan shj..jgn percaya sbb blh bawa kpd khurafat..

    ReplyDelete
  2. German-Malaysian InstituteJuly 8, 2010 at 9:28 AM

    german tetap menang...spain pn gol nasib jer..

    ReplyDelete
  3. zaini punye citer : memang betul kita tak leh percaya benda tu....sebagai bahan tambahan sampingan je sebab orang sekarang kecoh pasal sotong tu....

    german-malaysian institute : ya!!! german tetap menang!!!

    ReplyDelete
  4. game ni memg sgt best dari segi gameplay..

    ReplyDelete
  5. End of world cup for me...

    ReplyDelete