Get Ready...Alor Setar...here i come....

salam blogger~~

sihat tak semua hari ni??? hari ni hepi-hepi day...why?? sebab dah settle present SSL pagi tadi....lega da...1 assignment to go....and fyp report....fokus final exam....banyak lagi keje sebenarnya...tapi hepi la sebab nak balik rumah dah...hehehe....beraya kat rumah....ada je sesetengah orang yang tak balik raya...masing-masing fokus untuk final exam kot....


syu ni tengah dalam proses mengemas barang-barang...almaklumla ni sem last syu kat UniSZA ni...update blog jap (^_^)....jadi balik kali ni bawa balik dulu setengah baju...yang mana muat je la.....nanti my parent datang amik syu lepas habis final exam...angkut barang yang 6 sem....banyak tu...hmmm....ni pun simpan sikit-sikit je...muat satu beg je...yela...nak kuar g stesen bas pun tumpang senior punya kereta....takleh bawa beg banyak-banyak..kang tak muat...

citer pasal rumah plak....banjir dah surut hari rabu hari tu kalau tak salah...so sekarang mak, abah, adik, kaklong (baru sampai jumaat lepas) tengah sibuk cuci rumah.....syu balik ni kira kemas-kemas sikit-sikit je kot....emmm...kesimpulannya tak leh bawa balik banyak barang gak dulu...nanti takde tempat nak letak barang....kang semua nya letak kat loteng la jawabnya....

short entry je...kepada sesiapa yang naik bas tu, pesan kat pemandu bas, bawa dengan berhati-hati....biar lambat asal selamat...syu balik dengan RAINBOWCLOUDY.....naik bas transnasional....1st time naik bas ni dari terengganu ke alor setar...selama ni naik bas Tasik Kenyir....tak pernah tau pun ada bas transnasional ke alor setar....adeh....ni testing naik la ni....hehehe...

DOAKAN PERJALANAN SYU DAN RAINBOWCLOUDY YE....
SEMOGA KAMI SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI....

3 comments:

  1. tq zoul...dah selamat sampai umah dah ni...

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai

    & tak lupa gak i 4llow uu jom tukar2 link

    ReplyDelete